Muille kanssa

on

Luvattoman usein ajattelen vain itseäni, kun etsin Ravelrystä kiinnostavia neulemalleja ja hamstraan lankoja.

Tiedän, mistä itse pidän, mutta toisille on hankala neuloa ainakaan yllätyksenä villasukkia suurempia. Jos neuleen saaja ei tykkääkään mallista ja väristä.

Eräänä iltana, kun suunnittelin jälleen uutta villatakkia itselleni, äitini tokaisi, että voisinko tehdä joskus jotain hänellekin.

liv2_5

Äitini oli tykästynyt viime vuonna tekemääni Liv-villatakkiin. Niinpä päätin tehdä, ensimmäistä kertaa elämässäni, toistamiseen neuleen samalla ohjeella. Olinhan todennut tuon Carrie Bostick Hogen ohjeen toimivaksi ja helppolukuiseksi.

liv2_1

Langaksi valikoitui ihanan pehmoinen, vienosti kiiltävä Onion Knitin Tussah silk Kässäkerho PomPomista, värinä tummansininen. Lanka soljui neuloessa, ja valmiista neuletakista tuli todella pehmeä. Tästä langasta on pakko tehdä itsellekin joskus jotakin.

liv2_2

Villatakista tuli äidille juuri sopiva. Mitä nyt hihat venähtivät hieman pitkiksi viimeistelyssä, kun äiti ei uskonut minua, että näin käy (ja käski pidentää yhä vain). Hihat voi onneksi kääriä kaksinkerroin tai vetäistä suoriksi, jos syysviimassa alkaa paleltaa.

liv2_4

Ohje: Liv
Lanka: Onion Knit, Tussah Silk

Mainokset

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s