Hamsterin tunnustukset

on

Täällä on sairastuttu vakavamman puoleisesti lankahulluuteen. Vaikka kaapit ja kopat tursuavat lankakeriä, huomaan eksyväni vähän väliä lankakauppojen verkkosivuille haikailemaan. Eikä se ole jäänyt vain ihasteluksi: noudin juuri postista 13 kerää lankaa Kässäkerho Pom Pomista. Niistä valmistuu syksyyn mennessä villatakki äidilleni Tussah Silkistä, villapaita minulle Holst Garnin Coastista ja villasukat miehelleni Väinämöinen Sportista. Pakko muuten kokeilla vielä joskus Pom Pomissa myytäviä kudontakehyksiä, joilla voi tehdä nopeasti oman miniryijyn. Minuunkin on iskenyt jonkinasteinen ryijyhurahdus!

hamsteri4hamsteri5

Olihan pakko vierailla myös Lankakauppa Kerässä, vielä kun se oli mahdollista. Kerä sulki kivijalkakauppansa juhannuksen korvilla. Sieltä mukaani tarttui viisi kerää ihanan pehmoista Quince & Co:n Terniä.

hamsteri1

Myös Novita muisti minua paketilla. Sain pari maistiaista Novitan kesän uutuuksista. 7 Veljestä -tuoteperheeseen oli tullut värikäs uutuus Polaris ja hillitympi Raita, joista taidan molemmista neuloa sukat. Raidassa on lankaa tuttuun seiskaveikka tapaan 150 grammaa, mutta Polariksen kerä on vain 100-grammainen. Aikaisemmat 7 veljestä Raita-langat ovat olleet melko kirjavia: tämä minulle lähetetty uutuus on puolestaan hillitty ruskea – minun mieleeni!

hamsteri2

Novitan Joki-langassa on puolestaan pehmeät liukuvärit. Lanka on omiaan huovutukseen, joten siitä taidan neuloa lämpimät kintaat.

hamsteri3

Lankauutuuksista suosikkini oli kuitenkin Nordic Wool, jonka DK-paksuus olisi omiaan lämpimään neuletakkiin. Toisaalta siitä voisi neuloa vaikkapa lämpimän neulemekon Novitan ohjeella.

hamsteri6

Kaiken kaikkiaan: olisikohan tämän hamsterin syytä aloittaa edes jonkinlainen lankalaihis? Noin niin kuin ihan tosissaan?

Mainokset

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s