Lähes treenitön treenaaja

on

15 tuntia viikossa – niin usein minut nähtiin joskus treenaamassa. Ohjasin hulluna jumppia ja saatoi huhkia pari muutakin treeniä siihen päälle. Ai että, kaipaan niitä aikoja niin kovasti!

Nykyisin, joo, treenaan – rakastan sitä tunnetta, mikä treenistä tulee ja kipeitä lihaksia, joka on tokikin merkki siitä, että niitä lihaksia on kai olemassa – mutta en treenaa läheskään niin paljoa kuin haluaisin. Vetoan ajanpuutteeseen ja myös siihen, että tärkeää on levätä, ottaa rennosti ja pitää henkisestä hyvinvoinnista muuten huolta, koska päivätyöni on melko hektistä ja jossain määrin stressavaakin. Rakastan työtäni!

Tämän vuoden puolella olen treenannut tosi vähän. Kaiken kaikkiaan, kun tarkemmin mietin, tänä vuonna olen treenannut yhteensä vain kahdeksan kertaa. Se tekee yhden treenin per viikko. Näiden varsinaisten treenien lisäksi olen kyllä ulkoillut aika paljon viikonloppuisin, muun muassa lenkkeillyt Usvan kanssa useita tunteja ja pauhannut lumihangessa. Se, jos joku, on ihanaa!

Olen pitkästä, pitkästä, pitkästä aikaa tehnyt paluun myös ryhmäliikuntatuntien ohjaajaksi. Parin viime viikon aikana olen ohjannut muun muassa pilatesta ja BodyPumpia. Niin, siis ryhmäliikuntatuntien ohjaaminen, jos joku, on myös hurjan ihanaa ja inspiroivaa!

Optimaalini olisi kolme tai neljä treeniä per viikko, jonka lisäksi tulisi kaikki hyötyliikunta. Kävelen aina töihin ja töistä kotiin, käytän paljon portaita ja tykkään olla muutenkin arjessa liikkeellä. Tällä hetkellä minulta puuttuu vakituinen treenipaikka, joten olen vain poukkoillut paikasta toiseen ja etsinyt liikunnan inspiraatiota.

Olen mennyt viimeisen viikon aikaisin töihin ja on ihanaa, kun jo aamukahdeksalta on ihan valoisaa. Toivonkin että, kun palaudun ensi viikolla pieneltä talvilomareissulta, saisin otettua itseäni niskasta kiinni ja lähdettyä aamulenkeille. Rakastan kirpakoita kevätaamuja!

Mainokset

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s