Kaiken takana on…

on

…pikkusisko! Syy hiljaisuuteen on ollut Huvin vuoksi -blogin uudistus. Mukaan remmiin liittyi helmikuun alusta alkaen Paulan sisko Anne. Tämän myötä blogin sisältö laajenee huimasti.

paulajaanne4

Anne on tuttu kirjoittaja suositusta Ny reenataan -blogista, jonka aihepiireinä olivat liikuntaja hyvinvointi. Ny reenataan -blogin kolmivuotisen taipaleen aikana Anne sai ystävänsä Elinan kanssa liikutettu ihmisiä ympäri Suomen ja jakoi vinkkejä, joilla voida paremmin.

Kun Ny reenataan päätti laittaa pillit pussiin vuoden alussa, aloimme miettiä siskosten kesken yhteistä blogia. Ensin harkitsimme blogin nimen ja aihepiirien vaihtamista, mutta lopulta totesimme, että Huvin vuoksi nimenä toimii. Päätimme tehdä sivustosta kuitenkin meidän molempien näköisen: niinpä ulkonäkö koki uudistuksen ja aihepiirejä tuli rutkasti lisää.

paulajaanne

Annen intohimona on muun muassa liikunta: sanontakin jo kuuluu huvin vuoksi ja urheilun kannalta. Mutta ei huolta, Paula jatkaa myös tuttujen käsityöjuttujen parissa.

paulajaanne2

Jos sinua kiinnostaa vain käsityöt, voit helposti rajata artikkelit näkymään vain siitä kategoriasta klikkaamalla valikosta Puikoilla > käsityöt. Suosittelemme kuitenkin tutkimaan blogia monesta kulmasta. Tuoreimmat päivitykset näkyvät tietenkin heti etusivulla. Jos olet uusi lukija, voit kelata kauas kolmen vuoden taakse Paulan ensimmäisiin päivityksiin. Annekin lisäsi joukkoon muutamia tekstejään Ny reenataan -blogista. Näin näette, millaisia juttuja hän on aikaisemmin kirjoittanut.

paulajaanne3

Yhteyden meihin saat lähettämällä sähköpostia osoitteeseen huvinvuoksiblogi@gmail.com. Käy myös kurkkaamassa meidän molempien Instagram-tilit (paulahuu ja anne.liisa).

Mainokset

One Comment Lisää omasi

  1. kurjenmarja sanoo:

    Innolla odotan uudistuneen blogin lukemista. täytyykin kahlailla läpi noita Annen aiempia postauksia. Olen juuri laajentanut blogilukulistaani treeni ja hyvinvointiblogien suuntaan, joten tämä tuli kuin tilauksesta! Tuokoon blogi teille paljon huvia ja minulle inspiraatiota 😉

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s