Tärkeintä on syödä hyvin

on

Mitä hyvin syöminen tarkoittaa? Onko se viikonlopun herkuttelut pizzalla, sipsillä ja karkilla vai onko salaatin syömistä niin, että napa rutisee? Parempi överit kuin vajarit usein sanotaan, mutta onko se oikeasti parempi?

Image8

Elimistölle on parempi, ettei syö itseään aivan ääriään myöten täyteen. Mielelle se on puolestaa raastavaa. Kaikki varmaan tietävät sen ärsyttävän tunteen, kun syöt sushi-buffetissa ja päätät pitää maltin syömisen suhteen – ja tajuat ravintolasta lähdettyäsi, että kohta on taas nälkä….

Image7

Minulle hyvin syöminen on ruoasta nauttimista. En todellakaan voisi, enkä haluasi, ajatella ruokaa vain polttoaineena. Esimerkiksi salaatti, jossa on sisältö kohdallaan, on usein älyttömän maukas kokonaisuus, kun taas joskus tekee älyttömästi mieli karkkia ja pussillisen jälkeen olo on ällöttävä kaikesta sokerista ja lisäaineista.

Image4

Haluan, että ruoasta tulee hyvä fiilis ja viime aikoina se on erityisesti korostunut, kun ruokapöydän ympärille on kokoonnuttu perheen tai ystävien kanssa.

Image5

Ennen aina kysyttiin kirjekavereilta, mikä on heidän lempiruokansa. Nyt sama kysymys teille – mikä on sun lempiruoka?

Image1

Itse menen aivan pähkinöiksi hedelmäisestä vuohenjuustosalaatista, jossa on iso, lämmin juustokimpale, sekä sushista, jossa on liian paljon lohta ja avokadoa täytteenä.

Image2

Tärkeintä on syödä hyvin: niin, että sinulle itselle tulee siitä hyvä olo.

Image

Mainokset

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s