Martta ja hurtta

on

Neulerintamalla on ollut melko hiljaista. Lemon ei valmistunut Kerän KAL-haasteen aikataulussa, ja tässä syy siihen.

usva2

Kymmenen viikkoa sitten meille muutti appenzellinpaimenkoiranpentu Usva. Voin kertoa, että neulominen uteliaan koiranpennun kanssa ei ole maailman helpointa hommaa. Pieni hauva haluaa jatkuvasti syliin, rapsutuksia tai muuten huomiota. Tai sitten sitä pitää viedä ulos tai antaa ruokaa.

usva1

Kun Usva tuli meille, aloitin välityön halvoista Lidlin langoista. Ajattelin, että jos pikkuinen päättääkin salaa tuhota luomukseni, ei harmita niin paljon. Pidin kyllä tuonkin neulomuksen visusti pennulta piilossa. Niistä langoista valmistuu muiden töiden sivussa Madderin Lainey-tuubihuivi.

usva3

Eräänä päivänä erehdyin laskemaan Lemon-kutimeni hetkeksi käsistäni. Heti, kun silmä vältti, koiranpentu nappasi puseronalun suuhunsa ja viipotti tiehensä. Usva natusti neuletta virne suupielissään. Kun yritin napata siltä neuletta, pentu pinkaisi sinne tänne poukkoillen karkuun. Taistelun tuoksinnassa se tiputti neuleen, mutta nappasi seuraavaksi lankakerän suuhunsa. Sitä se maiskutti kuin parhainta herkkuaan. Lopulta äitini sai huijattua Usvan pudottamaan lankakeränkin kilauttamalla ruokakuppia. Johan pennun mielenkiinto siirtyi muuhun kuin minun armaaseen lankakerään. Ihme kyllä: sekä kerä että neule säilyivät ehjinä – mitä nyt kerä oli hieman kostea kuolasta.

usva5

Lemon etenee siis hissunkissun. Isäni ehdottikin, että vaihtaisin blogin nimeksi Martta ja hurtta, koiranpennun kunniaksi. Päätin kuitenkin, että en rupea kirjoittamaan toista blogia Usvasta, vaan sen seikkailuita voi seurata instagramin kautta, nimellä @alppikellon_usva.

usva6

Usva on valloittanut lähipiirimme sydämet. Mitä luultavimmin kuulette lisää pennusta myös blogissa.

Mainokset

One Comment Lisää omasi

  1. Päivi Lackman sanoo:

    Aivan kerrassaan ihastuttava pikku Usva! Todellinen hurmuri =) Laitoin blogiini sinulle Lieber awards-haasteen ja se löytyy täältä http://tilkkujajalankaa.blogspot.fi/2015/08/liebster-award.html

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s