Lahjontaa

on

Tänä jouluna muistin jokaista perheenjäsentä itse tehdyllä lahjalla. Kaikkien muiden lahjoja oli helppo neuloa salassa – paitsi mieheni. Onneksi kohdalleni osui marras-joulukuulle muutama iltavuorotyöviikko, jolloin päivät hujahtivat neuloen. Lisäksi mies kävi työmatkalla, jolloin mitäpä muutakaan tein kuin neuloin. Ei siitä silti valmista tullut jouluun mennessä. Niinpä mies sai lahjaksi paketin, jossa oli villapaidan torso ja hihat.

lahjat

neuloihanatasusteetVaikka vuodesta toiseen sanomme, ettemme tänä jouluna hanki lahjoja, kuusenalus komeilee paketeista.

Isälleni neuloin lämpimät villasukat kirjasta Neulo ihanat asusteet. Geometristen Kolibrisukkien varsissa kipuaa siksak-kuvioita. Kuvio ei päässyt aivan oikeuksiinsa hillityn kirjavassa sukkalangassa, mutta näkeepä, että pinta ei ole aivan tasainen. Sukat olivat helpot neuloa, sillä kuvio tehtiin vain nurjalla neuleella. Ohjettakin oli mukava seurata, joten taidan rohkaistua ja tehdä kirjasta jotain muutakin. Olisi siinä ohje jopa villaisiin sukkahousuihin.

siksaksukat1

Täytyy sanoa, että tapani tehdä on aivan mahdoton. Nämäkin sukat purin pariin otteeseen, kun tajusin toista sukkaa tehdessäni, että siitä olisi tullut aivan liian suuri.

siksaksukat2

Siksak-teema jatkui siskolle virkatussa tuubihuivissa. Siitä ylijääneillä langoilla teinkin jo lokakuussa mustavalkoisen pannan.

tuubihuivi1

Mainokset

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s