Mustavalkohurahdus

on

Sen huomaa, kuinka ollaan yhä lähempänä joulua. Puikot kilisevät hurjaa tahtia ja kopat täyttyvät keskeneräisistä töistä. Mutta mitään ei voi kuvata. He kun tarkkailevat herkeämättä, mitä puuhastelen. Joulun jälkeen lupaan ryhdistäytyä. Näyttää, mitä kaikkea olen väkertänyt marras-joulukuussa. Sitä ennen, ollaan vielä hyshys.

Yhtä messuhurahdusta en maininnut edellisessä tekstissä. Tilasin osittain äidin yllyttämänä, pienoisena heräteostoksena kaksi mattoa: yhden olohuoneeseen, toisen keittiöön. Ja perjantaina ne tulivat. Ihanat raitamatot!

mustavalko3

Tämä tässä on kotimaisen Koivutexin Puro. Puuvillapaperinarua, suoraan Lapualta. Näyttää hieman Ikean ”blogimatolta”, mutta laatu tuntuu aivan toiselta – vaikka hinta on lähes sama. Toivottavasti et kävellyt messuilla heidän osastonsa ohi, sillä Koivutexilla oli lukuisia upeita graafisia mattoja esillä. Olisin voinut kiikuttaa ne kaikki kotiin. Hillitsin itseni ja tilasin vain kaksi.

mustavalko1

Miestä jo naurattaa tämä mustavalkohurahdus. Se kruunautui kuluneena viikonloppuna, kun ostin itselleni kauan haaveilemani Uhana Designin neulehameen. Nyt sulaudun sujuvasti vaikka olohuoneen matolle.

mustavalko2

Mainokset

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s