Salaisuuksia

on

Ei voisi uskoa, että vielä pari viikkoa sitten istuin pihalla vain lyhythihainen paita päällä. Nyt on todellakin syksy: tänään laitoin villaa ylle ja pipon syvälle päähän. Ja aloin miettiä joululahjoja.

kassakerho1

Tänään on kolme kuukautta jouluun. Yritän ottaa aikaisemmista vuosista oppia enkä aloita lahjojen tikuttamista vasta kuukautta ennen aattoa. Tästä päivästä lähtien blogin neulerintamalla voi siis olla hieman hiljaisempaa – tai ainakin asioista (=salaisuuksista) puhutaan vain rivien välissä – sillä täällä puuhastellaan jo joululahjojen parissa.

Vietin tänään ystäväni Soljan kanssa aamupäivän. Joimme kahvia, virkkasimme ja yritimme siinä ohessa jutella – kummankin kun piti keskittyä virkkuutöiden alkusilmukoihin.

kassakerho2

Solja aloitti Vaikka Pohjoisnavalle -pipon virkkauksen ihanasta Kerällä-kirjasta. Taidan itsekin tehdä saman myssyn vielä tulevana talvena.

kassakerho3

Minun tämänpäiväinen virkkuu on vielä salaisuus, sillä tiedän, että Anne, luet tämänkin kirjoituksen.

Mainokset

2 Comments Lisää omasi

  1. laura sanoo:

    Onneksi omat tuttuni eivät tiedä blogistani, joten voin huoletta esitellä joululahjoja jo ennen niiden antamista. Kohta alkaa täälläkin joululahjojen tekeminen.:)

    1. paulahuu sanoo:

      Pystyisiköhän joitakin postauksia laittaa salaiseksi joillekin lukijoille, niin vältyttäisiin tältäkin ongelmalta 😉 kiva blogi sinulla!

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s