Kun tekisi mieli luovuttaa

on

Suustani pääsi muutama ruma sana, kun huomasin pari viikkoa sitten aloittamani neuleen olevan auttamattomasti liian suuri. Jälleen kerran.

toppi1

Olin aloittanut neulomisen jo kolmannen kerran alusta. Nyt puikoilla oli kaikista pienin koko ja olin jopa vaihtanut puikot puolta numeroa pienemmiksi. Ehkä käsialani on väljää tai lankavalinta meni aivan metsään, mutta ei auta – taas on edessä purkaminen.

toppi2

Nyt olen neuvottomana, mitä tehdä. Pitsikuvion soveltaminen tuntuu haastavalta, kun laskupää ei ymmärrä, millä logiikalla silmukkamäärät lisääntyvät puseron koon kasvaessa. Jos purkutahti jatkuu samana, valmiin neuleen näette vasta syksyllä.

Mainokset

2 Comments Lisää omasi

  1. Niina sanoo:

    Minusta ei olisi tähän sitten ollenkaan, nostan kyllä hattua sinulle, jos sinnikkäästi aiot vielä jatkaa! 🙂 Näissä laskutoimituksissa kun ei mulla ole auttanut edes pitkä matikka 😀

    1. paulahuu sanoo:

      Langat kun on hankittu ja kiva ohjekin löytyi, niin en ehkä kuitenkaan luovuta. Taidan kuitenkin pähkäillä ainakin viikonlopun yli, mitä tämän kanssa pitäisi tehdä 🙂 Kiitos tsemppauksesta!

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s